Edoras FotoZine


My name: Edoras FotoZine
My Fotopage: http://edoras.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: EOS 30D
Canon
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Mohd Faizal
Latest entry:MFAZCOM INTERNET CAFE
KAMI MENAWARKAN PERKHIDMATAN: * Format PC & Notebook, Netbook(Win Xp,7) * Servis PC & Notebook, Netbook * Networking & Cabling * Setup Cafe Station * Clean Virus & Update Anti Virus * Backup Data * Recovery File yang hilang atau terdelete * Install All New Program Dan Software² * Aksesori Komputer * Menjual Komputer Recon & Baru * Tukar ganti hardware Komputer * Khidmat pemasangan komponen komputer * Pusat Internet * Fotostat, Scan, Print, Copy ***************************************... View this Fotopage entry
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Aidura Sofiee
Latest entry:ISHRAQ
View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
WELCOME tarmizi Private Photo collection
Latest entry:Isa & Fara I Perkahwinan
layari ke FB saya http://www.facebook.com/tirmidzi.ab.aishiteru Official photographer tarmizi & arman I wedding I engagement I event I portraits I outdoor I tarmizi +6019 225 6696 http://tirmidzi.dreamy-studio.com/gallery/ http://www.flickr.com/photos/tirmidzi/ request for our packages? ym tab_tirmidzi@yahoo.com email: tab_tirmidzi@yahoo.com associate http://dreamy-studio.com View this Fotopage entry
sue cute
Latest entry:HAPPY BIRTHDAY TO ME......; 21 Nov 2010
Hi Gals/ Guys, Sue ingin mengambil kesempatan di sini untuk merakamkan ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada yang tersayang, keluarga, sahabat, teman dan rakan yang masih setia mengingati / mendoakan Hari Lahir Sue pada tahun ini......dan ada yang dah bagik hadiah & celebrate in advanced lagi he!he!....May Allah Bless All of You... p/s Ini Sue sertakan Sue Pic with grey; gambar yang tak pernah di publish kat mana-mana entry kat FP lagi... View this Fotopage entry
Sue With Lovely Grey......Happy Birthday To Me.....
Caz Medder
View this Fotopage latest entry
Baka Dasu
Latest entry:i-City
View this Fotopage entry
i-City
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
badang perkasa
Konsert Untukmu Loloq Istana Budaya, Kuala Lumpur Pengarah Muzik Edi Marzuki, mengetuai Orkestra Badan Kesenian Angkatan Tentera & Istana Budaya Persembahan oleh Sifu Dato' M Nasir Persembahan oleh Ali XPDC Persembahan Ratu Rock - Ella Persembahan Oleh Papa Rock & Ratu Rock Tam Spider Ali XPDC Malam terakhir 'Konsert Untukmu Loloq', Istana Budaya, KL. View this Fotopage entry
Azura N Aye
Latest entry:BERCUTI DI MELAKA
Unplanned Holiday.. di rancang pada hari sabtu 13 Feb 2010.. Tarikh bertolak 14 Feb 2010. Bertolak daripada KL pada jam 8.15 pagi, masa sampai kat Melaka tak ingat sebab teruja, Masuk Tol Air Keroh, depan sikit tuh dah jem..rupenye oang nak gi Zoo Melaka. So we decided to go straight to Banda Hilir untuk cari Ship, River Cruise, Kota A Famosa ke atau apa-apa yang patutla... at last... Lets the picture show our journey.. Enjoice... View this Fotopage entry
Mohd Taufiq and Nurfahimah Manchester UK
View this Fotopage entry
Mademoiselle Pisces Iscariot
Latest entry:A New Life
aaaaaaaaaa A new day, new hope, new dreams, new passions, new sensations ...have a New Life in 2010. :-) Hello to long, lost friends and hopefully some new friends along the way. This is now my new playground http://www.flickr.com/photos/lilith_phair/. Do drop by & say hi. Constructive criticism is welcomed. ;-) View this Fotopage entry
kyrie husni othman
Latest entry:Dunia baru!!
kehidupan perlu diteruskan..lamakan sy berehat..ye sy truskan kembali kehidupan mendatang:) semoga yg indah2 dalam kehidupan View this Fotopage entry
cu yus
Latest entry:Assalamualaikummmmmmmmmmm..........
dah terlalu lama dah tak apdet.... apa angin bertiup hari ni terapdet lah hehehe check pic yg berkurun ( tak ler berkurun sgt pic dlm taun ni gak) ;-) ;-) Aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teramat-amat lah rindunyeeeee ngan sahabat2 fp semuaaaaaaaaaaaa View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
xxx judith hough
Latest entry:what I see along the way!
View this Fotopage entry
izad iskandar
Latest entry:France
View this Fotopage entry
Afifah Jaafar
Latest entry:Raya Raya
Sedikit persiapan raya utk senangkan hati... First time buat sendiri kuih raya yg consider renyah utk dibuat hee.. Raya kali ni agak kurang senang hati sebab kejar dateline. Nak amik gambo waktu raya pun takde mood huhu. Gambo kuih raya kena amik sbb nak wat kenangan sebab balik nanti mgkn takkan buat lagi :-D. View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
cek de sam
Latest entry:PINDAH "RUMAH"
HELLO, HAI, HI SEMUA KAWAN2, RAKAN- RAKAN CYBER.... FOTOPAGES TAK AKAN DI UPDATEKAN LAGI MEMANDANGKAN SAYA DAH PINDAH KE BLOGSPOT...... http://perjalananhidupku-sam.blogspot.com/ SAYA AKAN BIARKAN FOTOPAGES NIE UTK BERKONGSI RESIPI2 YG SAYA TELAH CUBA UTK TEMAN-TEMAN SEMUA.. SEKIAN. TERIMA KASIH. View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Alynn Saripuddin
Latest entry:Masjid Assyafaah, Singapore
Dear everyone, The last time I set foot on this very fotopage was in October 2008! Yes, ages ago. I am back though. Hope you enjoy my shots of Masjid Assyafaah, which I took during my visit to Singapore. It is a magnificent Masjid and I was amazed with the overall ambience. Lucky me, it was noon and the light couldn't have been more perfect. I also love the way the architect interprets the Masjid image. Definitely a must-visit. Salam. -alynn- View this Fotopage entry
Interior of Masjid Assyafaah
eRaSe eRase
Latest entry:medan trip...2009
salam...lame x update..agak bz dgn idup...eheh.. 8-) pepepun aku still igt gi yg aku ade fp..:-D ..so lynkn pic2 ms aku gi mdan ari tuh... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
ali fadzli
Latest entry:KLCC
entah..aku terasa nak upload pic nie...adioss.. View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3

View this Fotopage entry
KURSUS KAHWIN PERKAHWINAN
Latest entry:senarai pusat kursus kahwin, perkahwinan di kuala lumpur
Laman Sumber Inspirasi Perkahwinan Jom lepak di http://perkahwinan.ning.com senarai terbaru pusat kursus kahwin di kuala lumpur 1. Pusat kursus kahwin Mahligai Firdaus, Taman Setiawangsa (Depan Giant/ Petronas Setiawangsa, sebelah Maybank,BSN) Booking (SMS nama penuh / nama pasangan dan tarikh kursus) Hantar ke 012-294 3040 dan Hotline 03-4260 4329 http://kursus-kahwin-perkahwinan.blogspot.com 2. Pusat Kursus Perkahwinan TEN C, Tingkat 13, Bangunan LPPKN, Kuala lumpur (Berdekatan Pertama Ko... View this Fotopage entry
ida norlida
Latest entry:today~
salam.. update: i'm married! with my one and only sweetheart of 10years long.....alhamdulillah... i'm pregnant..2months++ and counting.. :-> blessful~ View this Fotopage entry
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
aliz mie
Latest entry:ALYA ADRIANA in da house!
Assalamualaikum sumer.... :flowers: Lame sgt rasenye tk update fp aliz ni...tk tau nk mule dari mane...cm first timer pulak... :-D ...1st of all aliz nk ucap terima kasih yang tk terhingga kepada semua rakan2 fp yang drop comment kt fp ni time aliz tgh pregnant dan selepas aliz deliver..maaf jugak atas kelewatan aliz membalas komen rakan2 dan kalau ade yg aliz terlepas pandang.. Alhamdulillah aliz telah selamat melahirkan bb girl 'ALYA ADRIANA BT MOHD FAHMI' secara normal pada 17/10/2008 pd hari Juma... View this Fotopage entry
elo!
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
taufiq shariff
http://taufiqshariff.blogspot.com/() View this Fotopage entry
cneo osman
Latest entry:I moved to .........
Dear all, Please be informed that i moved to http://senyeorita.blog.com See u there . Thanks for everything guys :) regards, cneo osman View this Fotopage entry
suri and I
Zyneelia Husain
Latest entry:boxing day with ning & apoo
It is a fine winter day. Bright rays of morning sun shine from out the clear blue sky, warms the earth generously. Gone the cold breeze that stings your cheeks, bites your finger, brings tears to your eyes and makes you sneeze. Boxing day in Preston is very relaxing. Discount sales and deals are all over the shops along the main street, but I hardly see anyone queuing, rushing and grabbing for the best yet cheapest clothes, shoes, handbags and so on. There is no need to worry that you might be run down b... View this Fotopage entry
Faizal Abd Wahab
More pics at my official website www.faizalwahab.com View this Fotopage entry
taufiq eyecreation
Latest entry:Cherry Blossom
View this Fotopage entry
Ax Rafar
Latest entry:selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini... fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload.... kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabata... View this Fotopage entry
selamat tinggal fotopages
marliza mokhtar
I'll be updating from http://chempakasari.blogspot.com/(here). View this Fotopage entry
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
ah manz
Latest entry:RAYA 2008
View this Fotopage entry
uMIe n YaZiD n AEiMAn n UmAR
Latest entry:Edisi Raya 2008
View this Fotopage entry
fidah Rashid
Latest entry:Salam Aidilfitri
Salam Aidilfitri kawan2...Maaf zahir dan batin View this Fotopage entry
Faiz Akasyah
Latest entry:Leeds - Manchester
Distance between two hearts is not an obstacle, rather a great reminder of just how strong true love can be If I said I adored you, I'd be lying, my dear. For I more than adore you, I long for you near True love does not worry about the distance between, for the heart and soul travels through one's words View this Fotopage entry
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
Idham Firdaus Alias
Latest entry:Majlis Berbuka Puasa Alumni SMJSP-SPM97 2008
Majlis Berbuka Puasa Alumni SMJSP-SPM97 2008 Medan Ikan Bakar @ Muara Sg. Duyong, Melaka Majlis Berbuka Puasa ‘Alumi SMJSP-SPM97’ 2008 Medan Ikan Bakar @ Muara Sg. Duyong, Melaka 20 September 2008 Maklumat lanjut mengenai, Muara Sg. Duyong, Melaka.. http://www.amazingmelaka.com/2006/09/24/the-scenes-of-fishing-village-at-muara-sungai-duyung/(DISINI) AGENDA : 05.30pm - 6.00pm : Ketibaan suku-sakat “Alumni SMJSP-SPM97” dicheck point pertama "Pintu Gerbang Air Keroh" 06.15pm : Bertola... View this Fotopage entry
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
eiena oniey
Latest entry:nie LO untuk my nephews....
sambungan LO untuk anak buah yang seterusnya..... View this Fotopage entry
haris
nur ainil
Latest entry:honeymoon! - nexus karambunai, sabah
View this Fotopage entry
ana ferana
Latest entry::: roti Tisu ::
i love roti tisu View this Fotopage entry
Hezil Mansor
Latest entry:We r moving
Just to let everybody know that we no longer active here. The main reason is because I do not like the founder/company of www.fotopages.com (check urself) and many other reasons so from now on our photos will be at flickrs. Do visit us there if you like at http://www.flickr.com/photos/farahnur80/. Nice knowing u all. Tata :: E+F+H :: View this Fotopage entry
Abu waseem Lokman
Latest entry:aku dah pindah ke blogspotlah..
sajer nak bagitau kat semua orang2 lama dan teman2. aku dah pindah. kot datang rumah lama nih, biskut meri pun kita tak keluarkan. oke. selamat datang ke rumah baru di http://na5wa.blogspot.com View this Fotopage entry
tempat pengesahan
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
Ania Grrr
Latest entry:Kubek
View this Fotopage entry
Dinictis aka lord ishmeen
Latest entry:Happy Birthday Dear...
A birthday card which I design for my beloved wife, Noor Ezleen. Thanks for all the love, happiness, care and Insyallah our baby - due this September 2008. Noor Ezleen you are my soulmate forever.... Muahs.... LOVE U Sayang... View this Fotopage entry
Rosli Othman
Latest entry:2008 Cardiff Race For Life
These are some shot of the 2008 Cardiff Race For Life held at Bute Park, Cardiff. The race is held to raise money for Cancer Research UK Foundation and is a womens-only event. If you see yourself or anybody you knew in the photos and would like to purchase any of them, please send me an email (with your full name, contact details and photo numbers) and I will get back to you with the details as soon as possible. Click the link above to view all the thumbnails * ONLY £5 per print (4"x6") including pos... View this Fotopage entry
12
Wahida Yaakub
Latest entry:K a s i h . I b u
i've walked too long in this lonely lane . i've had enough of this same old game . i'm a man of the world and they say i'm strong . but my heart is heavy and my hope is gone . all i want to know that you're there . you're gonna give me all your sweet mother love kiter sayang mak kiter Menara Kuala Lumpur, 12 April 2009. aksi yang membuatkan saya sangat tersentuh. nampak macam dia sayang sangat kat anak dia. heuww. semoga ibu dia menjadi ibu mithali dan semoga anak dia tu membesar menjadi seeko... View this Fotopage entry
pokcik, mama rock & bujal in action
bain cardin
Latest entry:Rumah Terbuka 2008
;-) View this Fotopage entry
cik lan
Latest entry:Cyberpark Lotus
View this Fotopage entry
gerimis salji
Latest entry:Selangor : Sungai Congkak
* View this Fotopage entry
Sungai Congkak
zulkefli zain
Latest entry:water world
Thanks in advance View this Fotopage entry
eriena reena
Latest entry:maaf dipinta....
kepada kengkawan sekalian...saya memohon ampun maaf sbb dah lama gilerrrrrrrrrrrr tak update ,,...maklum laa baru kejer ni...n tak berkesempatan utk meng"shot" takper next time kalau ader yg terbaru kiter letak OKAY!!!!! :-> kepada mereka yg masih ader kelapangan sila sila menembakk...nati saya jenguh2 OK!!! 8-) View this Fotopage entry
nak balik nak tukar baju dah taklarat dah...BYE!!
Ciptho Jaafar
Latest entry:no longer here
dah malas rasa nak upload dekat sini..sy try focus upload dekat sinihttp://aisputih.wordpress.com View this Fotopage entry
Airieda Saad
Latest entry:Edit mengedit....
Konon nak buat sketsa pendek based on pics yg di ambil...tapi tgh dok edit kehabisan idea...so ini laa hasilnyer.... 1) Style cam nie memang my big brother suka amik...dia x suka kitorang kalau amik gambar pandang terus kat kamera...so masing2 kena laa pandang tempat lain... 2) Kemaafan...adalah satu sifat terpuji...dapat menghilangkan rasa angkuh kita...sesungguhnya kita sebagai manusia tidak lari dari membuat...oleh itu mari laa kita bermaaf-maafan antara kita... actually picture takens aft... View this Fotopage entry
arie gaban
Latest entry:PENGUMUMAN TERAKHIR !!!
aku berpindah ke http://ariegaban.com selepas chinese new year la... View this Fotopage entry
Azira Dzul
Latest entry:Im Back!!!!
Finally saya kembali jua setelah sekian lama menyepi..ahaksss!!! gamba akan diupload skit masa lagik ehh..nih juz intro ajee..hehehehe... ;-) ;-) View this Fotopage entry
2
mama anis
Latest entry:The celebration begins
View this Fotopage entry
aErOL afzan
Latest entry:Sorotan 2007
Kenangan ku tahun 2007... Waaa~~ :cry: :cry: Tahun 2008 dah masuk, makin tua plak rasanya diri ku ini...Nway selamat Tahun Baru 2008 pada semua gang FP n Flickr... Semoga tahun ini membawa lebih banyak erti dan duit! kekeke... LOL LOL p/s Tenkiu banyak to Med (http://m3dusa.fotopages.com/) sebab ajar buat entry kali nih! :-D :-D :-D View this Fotopage entry
napie moksin
Latest entry:Penutupan My Pages - Official Closed
DENGAN RASMINYA SAYA MENUTUP FOTOPAGES INI. Please visit me below: WEBSITE http://www.napiemoksin.com MY BLOG http://blog.napiemoksin.com ADD ME FACEBOOK http://www.facebook.com/napiemoksin BECOME MY FAN CLUB http://www.facebook.com/napiemoksinphotography Twitter http://twitter.com/napiemoksin TERIMA KASIH KEPADA ANDA YANG MEMBERI SOKONGAN KEPADA SAYA UNTUK TERUS MAJU DALAM BIDANG FOTOGRAFI. RGDS, NAPIE View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
kichi kenterong
Latest entry:triple seven
lucky shot number 777 on the d80. View this Fotopage entry
seven seven seven
rahimi adnan
Latest entry:after a year upload : hate my company make me as a corporate rbt
selamat belated raya haji.. setahun gak eh tak load gambar.. aiseh...kilija kilija hate my company make me as a corporate robot. damn my government make my country as a sampah.. View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
d a y a t S s
Latest entry:Sisterly love
View this Fotopage entry
Hanis Habib
Latest entry:I've moved.
I wanna say thank you to all of you out there who has been passing by at my fp. I've been very busy for the past months. I regret to tell you that I'm no longer active in Fotopages. I've moved to Flickr. So you can pass by my Flickr account to see some of my recent works. http://flickr.com/hanisrai Thank you. Regards, Hanis Rai. :-D View this Fotopage entry
Izlina Ibrahim
Latest entry:Wedding Reception: Zamil and Farhan
Event: Wedding Reception of Nurul Zamil and Farhan Venue: Dewan Perbandaran Seremban, Negeri Sembilan Date: 23rd of June, 2007 Relationship with author (Zamil): 1) Ex-classmate (Sains Hayat 3- SH3) at Mara College of Banting, class of 1999/2000 (tiru homework matematik dia, dia tiru homework biology saya - believe me, she was never good at biology and it's a miracle that she's now a doctor :P ) 2) Ex-hostelmate at Pandu Puteri 3) Geng buruk lantak Uptown and nasi goreng and satay SS14 4) Gen... View this Fotopage entry
Iztoy bawa botol air siap2
Jen Shadow
Latest entry:CAMBODIA - DECEMBER 2006
Floating houses of Tonlé Sap.. everything happens in this river... washing, cooking, bathing and sanitation. Only at Tonlé Sap I can really appreciated that every drop of purified clean water are so precious to the people here and only for drinking if they can afford them. :-( Mineral water are mostly for sale to tourists. View this Fotopage entry
Tonlé Sap
nabialishad azin
Latest entry:'umah' baru
Assalammualaikum ... Dengan ini saya merasmikan pembukaan 'umah' baru saya beralamat di http://nabialishad.blogspot.com Sila laa menziarahi saya di sana ye teman sekalian..pembukaan 'umah' baru tu adalah disebabkan saya penat nak membuang sawang di umah ini..byk bebeno..ahahahha.. Namun jangan risau juga..sekiranya saya ada masa..saya akan buang sedikit demi sedikit sawang yg berada di umah ini..heheh tu pun sekiranya rajin la ye..camno nk handle dedua skali kan..ehhe.. Sekian dulu buat masa nih..... View this Fotopage entry
shahrul nizam
Latest entry:Mujib & Zazaleena
Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Country Heights Club House Jitra, Kedah SHAHRUL FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL / NORTHERN REGION from the team of r e f l e c t i o n w i z a r d a member of FOTOMEDIA MALAYSIA (3235) +60192621630 archs2dio@yahoo.co.uk FAIZ (associate photographer) FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL... View this Fotopage entry
capin the fourth
Latest entry:Farewell
salamz... it has been almost a year since i last updated this fotopages... due to certain issues, i have to leave the site not updated for so long... and due to certain circumstances, this will be my last update... thanx to everybody who keeps visiting this site without my presence... thanx for the support... till then... ;-) c a p i n - feel free to visit flickr.com/xenocapin :-D View this Fotopage entry
Anak Mata
Johan Sopiee
Latest entry:2007 : This is me now
Been a long time since I've been here This is what I look like now. Haha. you can find me here > http://www.facebook.com/johansopiee View this Fotopage entry
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
Muhammad Firdaus Radzi
Latest entry:Si Budak 3 ekor
Budak2 nakal kt umah aku skang ni...ari2 balik keje nak ajak main2 ngan diorang... :-D View this Fotopage entry
kacau je keta tu...
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
abgbotak yg sepi
Latest entry:sekitar hari pengisytiharan dr botak
perut tgh kembung and lapar and ngantuk.... so terima je la ye... photos by mamud edited by abgbotak View this Fotopage entry
Along CaPR
Latest entry:Kursus Fitrah Power
Anjuran: Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu (PMINT) Lokasi : Bukit Keluang Beach Resort Peserta : 40 orang Kursus Penjernihan Fitrah / Fitrah Power Training "Bersama Membangkitkan Potensi Fitrah" www.fitrahpower.com maklumat / pertanyaan : info@fitrahpower.com View this Fotopage entry
fitrah...
yamashita yumi
Latest entry:::gurls day out...with...all the sengal gurl!!::
**gurls day out.....last weekend lepak bersama-sama sengal ordique, sengal fer dan sengal wida....dari cyberpark cyberjaya sampai la ke putrajaya....sampai la ke kedai makan wida kat kg baru.....really enjoy bile hang out ngn minah2 sengal nih......hehhe....terasa diri pun sengal jugak...hhahahaha.... LOL LOL LOL View this Fotopage entry
Azli Jamil
Latest entry:FAREWELL....
Dear all, This is my last posting on fotopages. I hope you have enjoyed what this passionate amateur photographer has shown... Thank you so much again for the time and the effort you have taken for each visit and each comment I will treasure always... If I have offended any of you with my honesty, I apologize... I hope all of you will continue to challenge yourself. Be confident and proud of your vision. Be ready to comment without fear or favor in the spirit of sharing of thoughts and ideas. Stop labeli... View this Fotopage entry
A TREASURED FRIEND NAMED LIAM...
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
d bin s
Latest entry:Wasiat Terakhir...
After 200 entries and 1181 fotos... tamat. :-D View this Fotopage entry
50L
Saiful Bahri
Latest entry:.: The Old West - Gunfighters & Cowboys :.
This time is about the Americas..not UK. I bought books about true stories of 'The Gunfighters' & 'The Cowboys' published by the Times. Found really amazing photographs inside and thought that it would be wise to share here. Wyatt Earp..remember the 1994 movie? View this Fotopage entry
Lady and gun
Y u s r e e And His Camera
Latest entry:energy
View this Fotopage entry
Lisa Edora
Latest entry:Mandi² @ Panching Kuantan
Hujung baru ni dapat la lisa lepaskan rindu kat buah hati lisa .. ajak kengkawan ramai² gi mandi kat air terjun Panching Kuantan .. Ramai la jugak join .. terlepas rasa berat dan penat kerja sekali sekala beriadah ni .. tapi masa lisa upload gambar ni lisa tumpang komputer faiz .. so curi skit la gambar dari camera dia .. dari camera lisa lagi banyak gambar tapi masa menumpang komputer dia ni lisa tak bawak laptop .. so ini jer la yang dapat dikongsikan kenangan manis lisa ni .. View this Fotopage entry
noor sweet
Latest entry:dah berpindah!~
dengan kelahiran Dahlyatunnuha pada 21 March 2009 Di Hospital Klang sedikit coretan di blog http://dahlyatunnuha.blogspot.com/ :-D View this Fotopage entry
aweks dr china
Darling Je
Latest entry:on mommy birthday
note: ..bila sampai rumah bersoal jawab dgn sabrina abt the flower and choc..after that she call her daddy and said " hello..daddy daddy..mummy so happy..she got many flower..hahahaha..mummy said you give flower to mummy..hahahaha" cakap2 gelak dak sorang nih...sejak 2 3 bulan lepas sabrina dah jadi juara report merepot..after school almost every 1 or 2 hours she will call either mummy or daddy in the ofis to tell/ask/complain whatever she want to tell/ask/complaint..tapi selepas mummy n daddy pujuk da... View this Fotopage entry
dan murah rezeki
Zacq Zawawi
Latest entry:Take a look around - Manchester
I know..another invasion of privacy frm me..again.. View this Fotopage entry
absolute marshmallow
Latest entry:Aqief & Aydin Birthday Bash
View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
iena fadly
Latest entry::: Majlis Cukur Jambul Ahmad Rizque Iskandar ::
:-D :-D :-D Setelah sekian lamanya..huhu..sorry bebanyak kengkawan coz dah lama bersawang fp ni..dgn rasa rajin yg sedikit ini, aku hapdet entry baru.. :-D Majlis Cukur Jambul di PD (anak buah kesayangan member aku IKA) yg kiut miut ni Ahmad Rizque Iskandar bin Ahmad Redhuan...Thanks byk2 buat mummy&daddy rizque & seluruh family yg terlibat.. ;-) :-D View this Fotopage entry
zf mz
Latest entry:Merdeka!! Merdeka!! Merdeka!!
Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 50.. semoga negara kita aman dan makmur selalu insyaAllah View this Fotopage entry
...
Rosman Positivo
Latest entry:Beach Hoorah!
Geez! Lame gile tak update fotopage. And for this time, nie laa gamba2 terbaru wif new life, new frenz, new place. Hangout at the beach (lagu all saints - pure shores berkumandang...) 8-) View this Fotopage entry
comte
aflieman nasset
Latest entry:I'm Alone .....
my new gallery http://flickr.com/photos/nassett :-D View this Fotopage entry
hafiz shah
Latest entry:Learn How To Capture Movement
Being able to capture a sense of movement is a skill worth mastering because you can apply it to a wide range of subject, from sport to wildlife to shots of your kid having fun. The most popular techinuque used to imply movement is paning. The slower the shutter speed you use, the more blur you'll record, and thought panning experts are able to keep their subject pin sharp, the result can look even more blurs too, so don't worry if this happens. Alternatively, use a slow shutter speed and keep your ... View this Fotopage entry
F/20 1/15 sec
hilmi khalid
Latest entry:Sayonara Nippon...
a walk to remember...Sakuragichou, Yokohama. [ credit to http://mybrainrelease.fotopages.com/(usop) for the pic] 20 Feb 2003ー28 Mac 2006... 3 tahun di tanah terbit matahari, bumi sakura Jepun. Dan kini hari, pulangnya seorang perantau ke tanah air terchenta Malaysia. Mata itsuka, aishou! Sayonara...Nippon! Jutaan terima kasih kepada anda semua pengunjung photoblog ini, anda yang telah banyak memberikan semangat, galakan dan juga komen yang sungguh bermakna untuk saya dalam mempelajari selok b... View this Fotopage entry
Dr atomosk
Latest entry:KupuKupu Malam
Pecaya tak pecaya starscape ni sendiri bikin.... View this Fotopage entry
nash nazreen
Latest entry:suke suki ...
location : kangar, perlis View this Fotopage entry
senang...tapi bukan mudah...
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
Nuu Zaa
Latest entry:Medina Part II
These are more shots of my niece, Medina. View this Fotopage entry
syed nassier
http://www.syednasir.com View this Fotopage entry
lela yong
Latest entry:Berjalan-jalan kat A Famosa
Yuhuuuuuuuuuuuuuu!!!! Lama tak jenguk umah kedua..hehehehe ;-) Dah berdebu 1 inci ni, hahahaha LOL Lama betul lela tak update kat sini, bukan apa buzy TERAMATTTTTTTTTT sangat... So kali ni buzy camne pun nak curi sikit masa untuk update cite and gambar kami sekeluarga. Bebaru ni pi A Famosa, coz ada family day dari tempat kije daddy.. siapa yg paling teruja???? Sudah tentu Maryam Hani, punyalah seronok.. mummy dia pun apa kurangnya ;-) View this Fotopage entry
FarEast Ismail
Latest entry:MAAF
MAAF SAYA PINTA DIATAS KESUSAHAN YANG SUDAH BERLAKU DAN BAKAL BERLAKU DIMASA HADAPAN ... MULAI SAAT INI, SAYA TERPAKSA MENUTUP FP ATAS SEBAB2 TETRENTU ... SALAH SATU MASALAH SAYA HADAPAI IALAH SAYA AMAT PAYAH UTK LOG IN KE AKAUN FP SAYA INI MALAH LEBIH TERUK LAGI SAYA X DPT LOG IN LANGSUNG ... KADANG KALA UTK SAVE SUMER KEJE2 SAYA, SAYA X DPT SAVE MALAH HILANG MCM TU JE ... SAYA X SALAH KAN PIHAK ADMIN FP ... MAAF PADA KAWAN2 YANG SELALU BERKUNJUNG N MELAWAT FP SAYA X SEBERAPA INI ... SEGALA DORONGAN DAN TU... View this Fotopage entry
xxxx xxxx
View this Fotopage latest entry
Che Porr Safura Jaafar
View this Fotopage latest entry
Syed Imran
View this Fotopage latest entry
Princess Norieyza
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Ma co
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016